söndag 17 januari 2010

Långsam bloggare

Ja, jag är en riktig långsam bloggare ibland! Nu har det redan gått jätte länge sedan jag uppdaterade bloggen.. Men nu är det dags. En söndag har man ju lite mer tid!

I veckorna jobbar jag och står i, och nu har jag och Gisela på salongen skaffat oss gym- och simkort. Så efter jobbet två dagar i veckan, och en gång på helgen, så går vi och simmar. Jätteskönt! Och så på tisdagmorgon så ska vi få genomgång med instruktör på gymmet, annars får vi inte börja gymma. Så nu har jag ännu mindre tid till att uppdatera bloggen på kvällarna.

Men däremot har jag hittat, ett för mig, nytt band, The Baseballs, ni kanske har sett reklam för deras skiva Strike på TV? Deras låtar går varma här hemma just nu på Spotify. Så himla bra.. Dom gör om nya låtar, och även några äldre.

Man blir så glad av deras musik =) Bandet kommer ifrån Tyskland men ska spela i Stockholm den 27/1. Det hade jag velat se!

Sen får ni ursäkta att inlägget ser ut som det gör, Live Writer som jag använder mig utav har blivit helknäppt! Ska se om man kan fixa till det till nästa gång.

Ha det bra!

Tjingeling

lördag 2 januari 2010

Gott Nytt År!

Ja, jisses nu var det redan ett nytt år! Helt galet vad tiden går fort, man hinner inte med själv. Det är som att stå på stationen och vänta på tåget och bara se det åka förbi, och inte förstå varför det inte stannade. Man får hoppa på i farten helt enkelt! =)

 

Happy new year

Min mor kom på besök över jul, kom den 23:e. Så vi firade julafton hos Johans mamma i Tingsryd och på kvällen gjorde vi även ett besök hos hans faster där vi mötte upp Johans pappa m.f. Mycket trevligt. På juldagen åkte vi till Karlshamn och hem till oss, första besöket för mamma i hamnstaden. Och på kvällen, vad lyckas man inte med då, jo att dra på sig otäcka vinterkräksjukan! Fy farao..sedan låg jag till i onsdags. Kul besök för min kära mor som knappt fick se eller göra något kul på sin fastlandsvistelse. Men nu är man på benen och kunde till och med fira nyår. Så ett nytt år blev det i år också.

 

Nu är det nya tag som gäller. Nyårslöften har aldrig varit min grej, men jag har lovat mig en sak. Och det är att skaffa mig ett gymkort, för min stackars frisörkroppsskull. Så snart blir man en riktig hurtbulle! =)

 

Men till på måndag kommer jag vara en soffpotatis och njuta av min och Johans lediga tid. Sen blir det åter igen full rulle.

 

Tvättmedel

 

Den här snygga burken att ha tvättmedel i fick jag av kära “svärmor” i julklapp! Helt underbar. Hon säljer dom i sin butik i Tingsryd och i webbutiken, AnnalundaTing. Fick många fina klappar i år, kommer att lägga upp lite bilder på några av dem nästa gång. Bland annat en ny pinup-kalender med pinuppor av Gil Elvgren!

 

Hoppas ni alla har haft riktigt mysiga dagar nu i jul och nyår!

Tjingeling