lördag 13 februari 2010

Cold here and cold there

Det fortsätter att vara kallt ute, och jag antar att det till en viss del var pga det som jag blev förkyld. Låg hemma hela dagen igår, snörvlade, nös och hade mig. Det blir en lugn dag idag också. Johan är på praktik till i eftermiddag så jag försöker underhålla mig så gott jag kan på egen hand.

Mycket filmtittande blir det ju när man är sjuk, men nu var jag trött på att bara ligga i soffan. Man känner sig dessutom så lat när man gör det, trots att man är sjuk och egentligen inte orkar göra något. Så vet man att det finns massor som man borde göra, när man ändå är hemma. Men så funkar det ju inte riktigt, vila måste man.

Så jag tror nog att jag ska va tråkig och fortsätta med det. En bra film till kanske, man får ju passa på att se tjejfilmerna när Johan är iväg!

So Long!

tisdag 9 februari 2010

Billy, oh Billy..

Visst är det härligt med all denna snö..kallt, snö och is. Halt som attan. Kan det bli bättre? Hm, mjo.. Längtar så till vi får lite mer vårväder nu, är supertrött på alla tjocka, varma kläder och att hela tiden vara på sin vakt när man är ute och går så att man inte druttar på rumpan! Men men, ännu ett tag får vi nog stå ut med det.

Heart

Nu på söndag är det Alla hjärtans dag. Glöm inte det!

Förra helgen var Johan och jag på Gotland, på 50-års kalas. Mycket trevligt, var kul att träffa familjen igen. Och nu i helgen var vi på Ikea och shoppade lite grejer till lägenheten. Det blev en ny bokhylla, mattor, lampor och annat smått och gått.

HyllaBild lånad från http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30166720

Den här roliga Billy-hyllan hittade vi på fyndavdelningen, hade en liten lagerskada längst uppe bara. Men för 100 kr kan det vara värt det. Ska köpa glasdörrar till den sen, och ha hyllan som vitrinskåp.

På senaste har jag haft sådan hemsk bloggtorka, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag har inte lika mycket tid längre för att sitta vid datorn och hitta roliga saker på nätet, så det blir mest om vad som händer och vad som är på gång. Hoppas att jag inte tråkar ut er med detta =) Får försöka hitta lite roliga saker att blogga om så småningom.

Men Tjingeling så länge!