tisdag 9 februari 2010

Billy, oh Billy..

Visst är det härligt med all denna snö..kallt, snö och is. Halt som attan. Kan det bli bättre? Hm, mjo.. Längtar så till vi får lite mer vårväder nu, är supertrött på alla tjocka, varma kläder och att hela tiden vara på sin vakt när man är ute och går så att man inte druttar på rumpan! Men men, ännu ett tag får vi nog stå ut med det.

Heart

Nu på söndag är det Alla hjärtans dag. Glöm inte det!

Förra helgen var Johan och jag på Gotland, på 50-års kalas. Mycket trevligt, var kul att träffa familjen igen. Och nu i helgen var vi på Ikea och shoppade lite grejer till lägenheten. Det blev en ny bokhylla, mattor, lampor och annat smått och gått.

HyllaBild lånad från http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/30166720

Den här roliga Billy-hyllan hittade vi på fyndavdelningen, hade en liten lagerskada längst uppe bara. Men för 100 kr kan det vara värt det. Ska köpa glasdörrar till den sen, och ha hyllan som vitrinskåp.

På senaste har jag haft sådan hemsk bloggtorka, jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Jag har inte lika mycket tid längre för att sitta vid datorn och hitta roliga saker på nätet, så det blir mest om vad som händer och vad som är på gång. Hoppas att jag inte tråkar ut er med detta =) Får försöka hitta lite roliga saker att blogga om så småningom.

Men Tjingeling så länge!

0 kommentarer: