fredag 16 april 2010

Stockholm, Stockholm

Ja, snart bär det av till Stockholm. Om tre kvart närmare bestämt! Där ska jag möta min mor och vi ska ha en riktigt härlig, rolig och skön helg tillsammans. Det blir shopping, shopping, körslaget, god mat och kanske något kulturellt också =) Och ett eller två glas vin..

Det ska bli riktigt roligt! Oturen var bara oss i hasorna igår, när man fick reda på det hemska på Island, och att inga plan skulle lyfta i Sverige. Jag drabbas ju inte då jag åker tåg, men värre är det för mamma som skulle tagit flyget från Visby vid ett idag, fredag. Istället fick hon ta båten imorse vid 7! Och inte vet hon om hon får tillbaka pengarna för flyget, lite surt.. Men men, allt kan ju inte alltid gå som en dans!

Nu är det dags att göra sig i ordning. Jag rapporterar nästa vecka hur vi haft det.

Trevlig helg på er alla!

Tjingeling

torsdag 1 april 2010

Vår och Påsk!

Helt galet vad tiden har gått, eller..snarare sprungit! Såg nu att det var till och med så länge sedan som i februari som jag bloggade senast. Känns tyvärr som att det blir mer och mer sällan för varje gång.. =(

Jag har ännu inte fått någon ordning på min Live Writer heller, så ni får ha överseende med att inlägget kan se märkligt ut.

Våren har nu äntligen kommit på allvar, soligt och skönt är det i Karlshamn idag. Hoppas att det håller i sig hela påsk-helgen. I eftermiddag var Johan och jag och tittade på lite byggmaterial till att näta in balkongen med, så att katterna kan få vara ute om de vill. Man märker det på dom att de blir mer och mer sugna nu när det är finare väder ute. De sitter gärna länge, länge i fönstret och tittar ut och njuter av solen. Men snart så..

Och med sol, värme och vår kommer också fler loppisar! Jag funderar på att ta en tripp till Ronneby imorgon, det skulle tydligen va loppis där hela helgen, trots röda dagar. Hur underbart är inte det? Det är ju då man har tid att åka runt och leta fynd.

Man kan ju faktiskt fynda nya saker också, här är några sköna tips:

image

Kökshandduk ifrån Lagerhaus

image

Kökshandduk ifrån Lagerhaus

image

Hur häftig är inte den här badrumsmattan, också ifrån Lagerhaus?

Lagerhaus har alltid massor av roliga saker, det måste nästan va min favoritaffär. Det är bara så synd att det inte finns i Karlshamn. Får ta det när man är i Växjö-trakten och hälsar på nästa gång.

image

Vem älskar inte att smälla på bubbelplast?? Det är väl ändå den tråkigaste, roligaste saken i världen. Och man kan bara inte låta bli, när man har bubbelplast i närheten.. Hittade den här supernödvändiga “bubbelplastdosan” som man alltid kan ha med sig. Det är bara att bubbla på! Men ibland, när man minst anar det kommer det tydligen ett helt annat ljud än just bubbelsmällar.. Den här finns på Prylgalen.se

image

Sladdvinda Hangman, perfekt för hörlurar där man nästan alltid tycks ha flera meter till övers som bara hänger och dinglar. Från Prylgalen.se

Innan jag avslutar vill jag även tipsa om att Salong Noir, salongen jag jobbar på, har Johan gett en ansiktslyftning när det gäller hemsidan. Inte riktigt klart än, men ändå riktigt snyggt! Titta gärna in där.

Och även på Johans nya butik, Joeys Tshirt Store


image

Hoppas att alla får en riktigt härlig påsk!

 

Tjingeling