torsdag 13 maj 2010

Stockholmsresan

Här kommer min och mammas Sthlmstrip, lite försenad men men.. =)

Hotell toalett

När jag kom till huvudstaden mötte mamma mig vid tåget, och vi begav oss ut på stan och lunchade på en jättetrevlig restaurang, som jag inte minns namnet på, med supergod mat. Sen tog vi tunnelbanan till vårat hotell och checkade in. Jag var bara tvungen att ta kort på toaletten också, för precis en sån toalett skulle jag vilja ha hemma! Supersnyggt.. =)

Malmen

Vi borstade av oss resdamm och piffade till oss lite och begav oss sen till Hotell Malmen, där de har supertrevliga barer. Vi träffade faktiskt en bekant ifrån Visby som vi satt och tjattrade med och sippade vin..

mamma

Utanför studion i frihamnen så mötte vi hela Växjökörens hejarklack, och till och med herr Strömstedt själv kom ut och pratade lite med dem. Vi blev försedda med söta lila glorior och skyltar för att synas!

Greenroom

När vi blivit insläppta så fick jag och mamma äran att följa med back stage, på bilden står vi i green room. Hela studion är egentligen inte så “glamorös” som den kanske ser ut på tv. Hela green room tex var bara en stor stålställning med lite tyg över. Men det ser ju snyggt ut i tv iaf..

Pga att vi fick följa med back stage så hamnade vi sist i kön till att släppas in i själva studion för att inta läktaren.. Så vi hamnade såklart längst bak! Lite tråkigt, men vi såg bra ändå. Tur hade vi att Gabriel Fors hade fastnat i Portugal, pga askmålnet, så vi slapp ha honom i nacken =)

Mammaojag 

Körslaget

Det var en riktigt rolig kväll som avslutades med mat, på vårat favoritställe Malmen, innan läggdags. På söndagen bestämde vi oss för att turista lite och åkte till Gamla stan och strosade omkring lite.

mammagamlastan gränd

mammagränd fika

Dagen avslutades med en fika i solskenet innan vi åkte till centralen och mitt tåg.

Tack mamma för en jättemysig helg!

Mitt Live Writer är fortfarande konstigt och gör egna mellanrum mellan allt.. Ni får ha överseende med det =)

Tjingeling