söndag 3 oktober 2010

Härliga höst!

Nu är hösten här, mysigt tycker jag! I alla fall om hösten är som idag; solig, färgglad och fin! Vaknade för ca en timme sedan av ett sms ifrån "svärmor", där det stod att Johan blivit morbror för andra gången inatt till en liten pojke. Grattis till er Towa!

Nu är det "bara" lite mindre än 4 månader tills våran lilla knodd är beräknad att titta ut.. 1 februari är det sagt, sen får vi se hur mycket vi går över ;) hehe Längtar så jag skulle kunna hoppa och skutta omkring, men det orkar jag inte! Har fått riktigt ont i ryggen nu, så måste vila så mycket jag kan. Vetekudden går på högvarv här i micron!

Har ju varit dålig på att uppdatera, som vanligt, men det är inte så mycket annat spännande som hänt. Jobbar och jobbar nu ända till sista november, då jag slutar på salongen! I två hela månader ska jag vara ledig sen innan bebis, skönt..

Ja, det är mycket bebis överallt just nu så jag tror inte att detta blogginlägg blir roligare än såhär. Så nu ska jag nog ta en skön morgonpromenad i höstsolen och köpa söndagsfrallor till frukosten! Myyys!

Foto och redigering av Johan


Ha det så gott!
Tjingeling