söndag 17 januari 2010

Långsam bloggare

Ja, jag är en riktig långsam bloggare ibland! Nu har det redan gått jätte länge sedan jag uppdaterade bloggen.. Men nu är det dags. En söndag har man ju lite mer tid!

I veckorna jobbar jag och står i, och nu har jag och Gisela på salongen skaffat oss gym- och simkort. Så efter jobbet två dagar i veckan, och en gång på helgen, så går vi och simmar. Jätteskönt! Och så på tisdagmorgon så ska vi få genomgång med instruktör på gymmet, annars får vi inte börja gymma. Så nu har jag ännu mindre tid till att uppdatera bloggen på kvällarna.

Men däremot har jag hittat, ett för mig, nytt band, The Baseballs, ni kanske har sett reklam för deras skiva Strike på TV? Deras låtar går varma här hemma just nu på Spotify. Så himla bra.. Dom gör om nya låtar, och även några äldre.

Man blir så glad av deras musik =) Bandet kommer ifrån Tyskland men ska spela i Stockholm den 27/1. Det hade jag velat se!

Sen får ni ursäkta att inlägget ser ut som det gör, Live Writer som jag använder mig utav har blivit helknäppt! Ska se om man kan fixa till det till nästa gång.

Ha det bra!

Tjingeling

5 kommentarer:

Zazzan sa...

Dom är förbaskat bra! Jag hittade dom i somras, så låtarna har gått varma här ett bra tag nu. :-)
Synd att dom inte spelar i Malmö också, för då hade man kanske kunnat ta sig dit.

Lili Marlene sa...

Haha, jo Elvgrens bok ligger också här hemma på soffbordet :) Men kalendrar har jag så många så någon sådan blev det inte. Affären i Tingsryd, är det Annalunda Ting? Jag är så sugen på tavlor och posters men har inte hittat några. Om du har vägarna förbi så titta in på Pom Pom Parlour i PUB-huset i Stockholm. De säljer en massa fina grejer: retro kläder och lingerie osv

Lili Marlene sa...

Jag hittade affären när jag klickade runt på din blogg :) Generating business...

Ida sa...

oj, nu var det en evighet sen jag kikade in i din blogg nu!

Åååh, vad jag hade önskat att jag kunde gått & kollat/lyssnat på the baseballs den 27e. Men jobbet kom i vägen =( Dom är sjukt bra!

Linda sa...

Dom kommer ju tillbaka till Sverige snart! :)
Vilken härlig blogg!