torsdag 17 december 2009

Välkommen vinter!

Äntligen så kom vintern hit till Karlshamn, och till nästan hela Sverige med för den delen. Snö, kyla och halka! =) Det sistnämnda kanske inte är det roligaste, men en vit jul hade ju suttit fint för en gång skull! Det känns som om det var länge sedan det var det sist. Så igår la det sig ett vitt härligt snötäcke över Karlshamn, och det ligger kvar, det blev inte bara slask och blött. Härligt, härligt.

 

Och nu är vi äntligen så gott som klara med lägenheten! Allt är ommålat och tapetserat i alla fall. Nu är det bara lite småfix kvar. Ska bytas handtag på garderober, målas lister, och sen inhandlas lite nya möbler och inredningsprylar. Sen är allt klart! Vi ville bli klara med målning och så till helgen, då vi får gäster och ska ha en riktig minijulafton nästan. Vi kommer att klä gran, ha julklappsbyte (i form av något roligt spel), äta mat tillsammans och sen festa till det lite också förstås. Ska bli riktigt mysigt!

 

Några bilder på lägenheten har jag inte just nu, sitter på salongen nu och uppdaterar och kameran med bilder ligger hemma. Men det kommer om någon dag, om jag sköter mig! =)

 

christmas card

 

Nej, nu kan man inte sitta här och lata sig. Ut och bygg snögubbar och ha snöbollskrig med er nu! =)

 

Tjingeling

1 kommentarer:

Lilly Lee sa...

Tyvärr är det knappt nån snö här..bara en cm på sin höjd, jättetrist!