fredag 18 november 2011

Utlottning hos AnnalundaTing

Var med i utlottningen hos Annalunda om fina ljushus! =) Klicka här

tisdag 16 augusti 2011

Living dead mum

Alltid lyckas jag stressa upp mig mer än vad jag egentligen behöver! Visst en flytt till en helt ny stad är inte helt bekymmersfritt! Känner mig mer död än levande just nu :p fast vi har nog hunnit med mer än vad jag tror!

Men på lördag går flyttlasset, och då ska även vårat sovrum i nya lägenheten vara färdigtapetserat! Det var skador på två väggar men målaren tyckte att det var lika bra att tapetsera hela rummet. Så imorse fick vi lite snabbt kolla ut tapeter på nätet. Det fick bli vitt med en fond. Som ser ut såhär:



Tror det blir bra, bättre än den tråkiga beiga som va där nu!

Nu måste jag verkligen försöka få den lilla damen i säng!

Ha det bra! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop

måndag 8 augusti 2011

Helg med finbesök och loppis

I helgen har min kära lilla pappa med sambo varit o hälsat på oss. Hunnit med både utflykt till Bäckaskogs slott, grillning vid havet och loppmarknad i Ronneby.. Där fyndade jag en söt skål i typ marmor med zebra-mönster, tyckte den var rätt fräck att ha framme på bänken med antingen lite flingsalt i eller kanske några lime? :)



Efter att de åkt hemåt igår eftermiddags så blev vi bortbjudna på fika hos Zazzan och hennes gubbe. Mycket trevligt och väldigt god hembakad paj blev vi bjudna på! Och Ellen fick present och allt.. En super fin och tuff haklapp med design av Karin Mannerstål. Ellen kommer bli en riktig finsmakare i denna designer haklapp.. ;)




Tusen tack Z och E!

Så det är vad vi har hittat på i helgen. Annars så flyttkaosar vi här hemma.. Det tar sin lilla tid att förbereda en flytt, trots att vi gör lite varje dag när ett ledigt tillfälle finns. Men ännu ser vi inte ljuset i tunneln tyvärr :/ men skönt ska det bli när allt är flyttat o klart!

Nu ska jag slappa lite i soffan innan Johan kommer hem från jobbet..

Ha det gott! BlogBooster-The most productive way for mobile blogging. BlogBooster is a multi-service blog editor for iPhone, Android, WebOs and your desktop