söndag 29 augusti 2010

Uppdaterar lägenheten

Söndag är antingen en slappardag eller en fixardag. Och söndagen idag är mest en fixardag (fast vi har hunnit med en del slappande också). Vi har piffat till lägenheten med lite nya gardiner, dukar och mattor (ja, vi kan faktiskt ha mattor i hemmet nu, hoppas bara att Maggis beteende håller i sig och hon inte får ett återfall och kissar ner dom som innan) till kök och sovrum, samt lite nya blommor och annat smått och gott! Kul nu när hösten närmar sig, då behöver man piggas upp med lite färg i hemmet.

Städat har vi också gjort, rensat bort allt onödigt skräp och ställt ihop balkongmöblerna, de få vi har. Nu kommer vi nog inte sitta så mycket på balkongen mer, inte för att vi gjort det speciellt mycket i sommar heller men.. Har mest blivit att vi varit iväg eller ute på annat håll då det varit så himlens varmt i lägenheten!

På torsdag kväll/natt kommer mamsen och hälsar på och stannar till söndag, ska bli trevligt. Kommer bland annat att bli ett besök till Bromölla möbelaffär, ett önskemål av kära mor, och jag klagar inte heller =) Sen vi får se vad vi hittar på mer.

Annars händer det väl inte så mycket mer just nu, är lite rastlös trots att vi fått mycket gjort idag. Antar att det är för att man är uppe i varv? Man borde bara tillåta sig att slänga sig på soffan, se en film och bara ha det lugnt och skönt egentligen.. =) Får se om jag lyckas med det!

Tjingeling

0 kommentarer: