söndag 8 november 2009

Fy skäms..

..på mig!

 

Jag har varit superdålig på att uppdatera bloggen. Som vanligt. Och som vanligt så har jag dåligt samvete och skäms lite över det. Men sen är man ju tyvärr ingen supermänniska eller trollkarl som kan trolla till sig mer tid, att lägga på det man verkligen har lust att göra..tillexempel att blogga!

 

Nu är jag i alla fall i full gång på salongen i Karlshamn, och det går riktigt bra. Jag trivs kanon, och lederna har inte börjat gnälla (vilket var problemet för ett år sedan, och anledningen till ett viloår ifrån frisöryrket). Så det känns som att det här kommer att bli något riktigt bra utav.

 

Och så har vi nu äntligen fått flytta till lägenheten! Förra helgen kom vi hit och flyttade snabbt och lätt (tja, så lätt va det iofs inte med tre våningar utan hiss men iaf..) in alla grejer. Men på plats har vi inte riktigt kommit än, vi ska måla och tapetsera hela lägenheten, och har i veckan valt färger och köpt tapeter. Så förhoppningsvis får vi första färgen imorgon så att vi kan sätta igång. Just nu bor vi i vardagsrummet på en luftmadrass eftersom vi har börjat slipa väggarna i sovrummet. Inte så kul men det går =)

 

Så ja, vi har en hel del för oss ändå.. Och jag hoppas, som jag sagt innan, att jag snart ska få tid till att göra fler inlägg! Och såklart så kommer det upp bilder ifrån nymålade lägenheten då allt är klart =)

 

Hoppas att ni alla har haft en trevlig helg!

 

Ha det gott så länge

Tjingeling

3 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Hej hej!
Skönt att flytten gick så bra. Trist dock att sova på luftmadrass. :-/
Men det lär det ju ändå vara värt i slutänden när ni får fint på väggarna. :-)
Jag vet inte om du har fått mitt mail förresten? Jag mailade till din Sandy's Pearls-adress eftersom det var den enda jag hittade.
Kram

Annie ~ Annalunda Ting sa...

Det kommer att bli jättefint och läckert! Ni är kanonduktiga! Kram

Lilly Lee sa...

Vad kul att du inte försvunnit ;-) Började att undra där ;-)

Ha det gott!