fredag 20 november 2009

SnippSnipp..

Nu är verkligen renoveringen av lägenheten i full gång, vi har målat klart köket och sovrummet (ska tapetsera en fondvägg i sovrummet imorgon). Och igår överraskade Johan mig när jag kom hem med att vaktmästarna hade varit och kaklat om hela köket och bytt till nya bänkskivor! (De hade bara pratat löst om att de skulle göra det, så hade ingen aning att de skulle ske så snabbt) Kaklet som satt där innan var nästintill gräsligt.. Riktigt “fulbrunt” med blommor på. Nu fick vi ett fräscht vitt kakel =) Kanon!

Och alla tapeterna i hallen är nu nere, så vi ska spackla och måla klart i helgen.

 

Så ni kan förstå hur det ser ut här hemma hos oss just nu. Det är slipdamm överallt hela tiden hur mycket man än dammar, svabbar och putsar. Det är överbelastat med saker, kartonger m.m i vardagsrummet där vi inte påbörjat någon målning eller liknande. Ja, det är kaos helt enkelt..

 

Och kattsingarna tycker det är jättekul att klättra på alla saker och vara i vägen för både oss och vaktmästarna. Och de har nu även kommit i den åldern att de har börjat märka revir inne! Ajaj, inte kul alls..Så vi får torka kissekiss varje morgon i princip! Suck… Inte så roligt nu när vi gör i ordning allt och det blir så fint. Och jag är livrädd att de ska kissa någonstans i vardagsrummet på parketten där vi inte märker det med en gång, så att det blir förstört! Men på måndag har vi en tid hos veterinären för lite snippning..snipp,snipp.

Så då hoppas vi att de håller sej till kattlådan efter det!

 

Ja, det är vad som händer här hos oss just nu. Återkommer med lite roligare inlägg någon annan gång =P

 

Men så länge kan ni spana in Salong Noirs nya hemsida: www.salongnoir.com

 

Tjingeling

1 kommentarer:

Isabella sa...

Åh snipsnip kommer faktiskt att underlätta enormt! våra katter ändrade beteendemönster helt efter det och blev mycket mer rumsrena, lycka till!;)