onsdag 29 oktober 2008

Vunnen auktion


Vi hade en loppisrunda i lördags och var då bland annat på Kvarnamåla och fick syn på ett jättefint soffbord i teak, 50-60-tal. Vi la ett bud och i söndags hölls auktionen, som vi tyvärr inte kunde vara med på, utan de ringde och meddelade oss att vi vunnit på kvällen. Gissa om vi blev glada!
Så igårkväll hämtade vi det vackra tinget och fixade iordning det med teakolja.
Det kommer att passa superfint i nya lägenheten på Gotland!

Det bästa och mycket fiffiga med bordet är att det kan bli både bredare och högre (som ni ser på bilden) så att det också kan fungera som matbord. Om man istället vill sänka det men fortfarande ha de två förlängningssidorna kvar ute går det också bra. Perfekt om man har dukat upp med en massa godis, popcorn och annat till filmkvällen! Så slipper de trängas med fjärrkontroller och stearinljus :)
Eller så fäller man helt enkelt in sidorna och det blir ett alldeles lagom soffbord!
Herregud så smarta de var förr! :) Tänk om det fanns så bastanta anordningar, som gömms under detta bord, idag. Det vore något för Ikea.

3 kommentarer:

Vero sa...

Lycka till på Gotland. Hittade hit via Annalunda.

Lämnar en liten kommentar.

Ha det gott!

Anonym sa...

Mysig blogg! Ser att vi båda är bitna av retroflugan ;)

Anonym sa...

Vad kul att du tyckte om mitt kryp-in ^^ Kan man lite html-koder och photoshop så är blogg.se väldigt kul och det blir personligt. Är man mer styrd och begränsad på blogspot?