måndag 4 maj 2009

Loppisfynd och ny kärra

I söndags var Johan, min syster, min mamma o jag på en liten utflykt. Vi var bland annat i Tofta, där det finns en stor “prylbod”. Det är i och för sig mer en lada men i alla fall. Där fyndade vi en söt liten Vereco-skål i grönt och inte det bruna som vi annars samlar på, en Nils Johan ishink (som var för smutsig för att ta kort på, måste skaffa ett bra puts till den) och en skärbräda.

bowl

Läcker grön Vereco, fyndad för 5:-

skärbräda

Sött skärbräde/brödbräde(?), fyndat för 50:- (tyckte inte att det var riktigt, riktigt fyndpris på men aja, vi gillade den så det fick den vara värd)

Sedan har vi också hunnit hälsa på min far i helgen. Han och Carina har skaffat sig en kissekatt som går väldigt fort!

Min pappa har haft MC för många år sedan, innan jag kom till världen. Jag tror att den såldes när jag var på väg. Två barn, ett nybyggt hus, bil och MC var väl helt enkelt för mycket så något var tvunget att “offras” och det blev ju då MC:n. Men så för några år sedan, när både jag och min syster var utflugna ur nästet så köpte han sig en ny hoj att leka lite med. Och tills i år har det varit höjdpunkten för honom att plocka ut hojen ur garaget och susa fram längs de slingriga vägarna på den gotländska landsbygden varje vår. Men som sagt, tills i år.. min stackars pappa har nu fått göra sig av med ännu en motorcykel, den här gången pga dålig höft. Men, istället köpt sig en annan leksak. Som inte är så dålig den heller. Gubbar måste väl helt enkelt ha någon sysselsättning, eller!?

car

Pappas nya leksak, en Jaguar!

Och vi fick självklart provåka bilen när vi var på besök. Inte köra, men åka med.. Och oj, oj, oj vad det gick! Tjohoo..kittlade dödsskönt i kistan!

Status Quo är ett band som säkert kommer ljuda ur pappas högtalare på Jaguaren. Den här är en riktig goding!

Avslutningsvis vill jag säga att jag tycker att det är jätteroligt att så många vill vara med och tävla här hos mig =) Sist jag hade en tävling hade jag nog fyra deltagare ;) Nu är det betydligt fler! =)

Tjingeling

4 kommentarer:

Annalunda sa...

Patricks kommentar: Jäääävlar!!!!


Puss o kram

Lilly Lee sa...

ang möhippa; nja jag fick en mini, hehe. Jag hade 3 vänner som skulle försöka, men så hamnade ens mamma på sjukhus och den andre var tvungen att jobba, så jag och den ende som var kvar bowlade och fikade på stan!
Jag har mina vänner utspridda över hela landet, och jag tror inte sambons vänners tjejer tycker att de känner mig så bra än så att de fixar nåt sånt. Tyvärr.

Annie S sa...

Svar: Jaa kanske det blir något nytt "mode" att ha med en kändis på eurovision för att fiska röster.

Vilken bil! :) Jag antar att det inte är någon annan än din pappa som får sitta bakom ratten på den där. Gubbar och deras leksaker! :)

lisa lightning sa...

ramlade precis över din blogg av en slump, och vilken tur! så himla mycket fint och roligt att titta på/läsa! tänkte också passa på att fråga om du vet nåt mer om den gröna skålen? jag har nämligen 6st som jag fått, men vet inte var de kommer ifrån ursprungligen.