tisdag 22 september 2009

“De löjsa si..”

Rapporten om FåröNatta dröjde lite längre än vad jag hade trott, och kommer nog att dröja ett tag till tyvärr. Det är mycket just nu med flytten. Vi har i alla fall bokat alla båtar hit och dit, med och utan flyttlass. Vi åker, utan flyttlass, till fastlandet på söndag och stannar en månad innan vi åker tillbaka till ön och hämtar alla möbler m.m.

 

Men vi har hittat en bil idag i alla fall som vi ska slå till på redan imorgon! Waah, lite läskigt! Många vuxenpoäng som samlas där ;) hehe..

Fast det är ingen direkt “vuxenbil” egentligen, det är ingen Volvo-kombi med plats för en vovve i bagaget! Det är en liten VW Polo, perfekt för oss att susa runt med på fastlandet. Och kanske då och då med två små kissar i baksätet, fast det blir ju inte alls ofta dom får följa med. Men i alla fall nu på söndag, så får dom åka både bil och båt. Lite nervös är man över hur det ska gå med dom huliganerna. Ska köpa selar och koppel till dom imorgon, annars blir dom väl både bortsprungna och uppätna av stora hundar på båten till Oskarshamn!

 

Och imorgon jobbar man sista dagen på Telia. Ska bli skönt, men ändå tråkigt att lämna arbetskamraterna!

 

På torsdag är jag ledig så då hoppas jag att hinna uppdatera lite noggrannare här, med lite bilder ifrån Fårö i lördags och så. Mellan putsning av fönster och packning av lådor..men det ska nog gå bra! =)

 

Som man säger på Gotland: “De löjsa si!” (Svensk översättning: Det löser sig)

 

Tjingeling

2 kommentarer:

Cel'Dara sa...

Ska ni bo här en hel månad utan möbler? Det låter lite jobbigt ju. :-/
Hoppas hur som helst att ni okmmer trivas här i stan sen när ni fått ordning på allt. :-)

Emmie sa...

Hej Sandra, är du aldrig inne på Facebook? :P // Emmie