tisdag 3 mars 2009

Första dagen på jobbet + kalas!

Igår var det första dagen på nya jobbet. Och det gick bra! Mycket introduktion, mycket att lära in. Alla olika mobilabonnemang, bredbandsabonnemang och alla mobiler och datorer. Samt våra egna system till våra datorer, typ 6 olika. Men det kommer väl att gå in snart det med, jobbigt i början bara.

Skickade två mobiler på reparation igår också =) “Häftigt”.

I helgen var det fullt hus här hos oss. Johan fyllde 20, och det var stort kalas med massa vänner och släkt! Först hade vi fika på tidig eftermiddag då vi var ca 23-24 stycken i våran lägenhet på 56 kv. Sedan gick vi ner i innerstaden och till Black Sheep Arms, en mysig irlänsk/engelsk restaurang och pub. Där åt vi en supergod middag! Då var vi 19 stycken och alla dessa plus två till gick även tillbaka hem till oss och förfestade efteråt. Mycket Singstar blev det! Väldigt trevligt. Sen bar det av ner till krogen. De äldre vuxna gick ner lite tidigare än oss ungdomar till Masters, som inte är ett dansställe utan bara en pub och restaurang. Så vi andra festade vidare lite och gick sen ner till Munken och Hamnplan.

P2280046 Singstar hela kvällen lång

Riktigt kul och en väldigt lyckad kväll! Och mycket att städa och diska dagen efter *suck* Men efter ett så bra kalas så gjorde det ingenting!

Huvudattraktionen på kalaset var ett gammalt loppisfynd. Ett par glasögon, med colaburks-bottnar till glas! Inhandlade för 5 kronor. Tänk vad roligt man kunde ha med dom =) Här är några av personerna som såg lite dåligt under kvällen.

P2280048

Syster Nisan

P2280052

Sally aka Felicia

P2280057

Henkepenke

P2280059

Hemlige Mr Arne (I Trazan och Banarne) aka Johan födelsedagsbarnet

P2280063

Nickeboy

P2280064

Bert Ljung aka Alle

P2280066

Olof – Helt enkelt!

Det finns bilder på mig i dessa skönheter också, men dom är hemligstämplade ;)

Dagen efter visade jag och Johan hans vänner fastlänningarna runt i Visby innerstad lite granna. Väldigt fint väder och de fick verkligen se Visby från sin bästa sida!

P3010070

Ringmuren med murgröna på, vid Östergravar

P3010074

Fyra små barn på en bagge

P3010075

Fyra små barn på en bagge som börjar luta

P3010076

Fyra små barn på en bagge som ramlar omkull

P3010082

Fråga inte ens..

Det var lite bilder från helgen, jag var dålig på att ha min kamera framme men Felicia var lite bättre. Ska be henne skicka dom så kanske det kommer fler tokigheter. Vet att det är hon som har bilder på mig i de snygga glasögonen i alla fall ;)

Tjingeling

2 kommentarer:

Anonym sa...

Haha, vilken underbar helg ni verkar ha haft- gillade att baggen kastade av barnen! Så ska dom tas:-)

Annie - Annalunda sa...

Ni är bara för söta.... förstår inte vem sonen brås på... ;) Väntar nu bara på att få se Sandra in action. Sarah var jättesöt i kväll...helt plötsligt bara fryner hon ihop hela sitt lilla ansikte och ser alldeles otroligt sorgsen ut... "Jag saaaaaaaaaaknaj Johan och Sanda" Jag vill åka båt dit idag!!! När jag sa att det blåste för mycket så tittade hon ut... suckade....och sa att vi får väl åka när det inte blåser....

Kramis