lördag 7 februari 2009

Choklad, present och annons


Jag och Johan var precis nere på stan en sväng, och slank då in på Visby kaffe och chokladaffär. Mycket gott och fint att kolla på! Vi köpte ett litet fint paket till min far och hans Carina, som vi ska ut och hälsa på ikväll. Det var så fint inslaget att jag var tvungen att fota det. Den röda burken som står bredvid kassen fick jag och Johan av hans mor i julas. Full med massa god fudge! Mmmm, den tog slut fort!
Väldigt gulligt paket, med sött innehåll
Sen har några av våra prylar varit modeller för en annons. Johan plockade med sig massa av våra loppisfynd för att hans kollega skulle ha några gamla saker till en annons för en samlarmässa. Visst blev det tjusigt? Så åk till Gotland och besök världsmetropolen Othem för att gå på samlarmässa! Hett tips. Däremot är Visby kaffe och chokladaffär ett något vassare tips. Min absoluta favorit där är en Volkswagen bubbla i ren mjölkchoklad, både snygg och god (tror jag, aldrig köpt någon).
Ikväll är vi som sagt hos pappa och Carina ute på landet och tar det lugnt, och ser på melodifestivalen förstås! Och så ska jag få träffa min älskade kissekatt, Sigge. Sötast i världen.
Vilka är egentligen med i melodifestivalen i år? Har ingen koll! Inte insatt, men tycker det är roligt att kolla ändå.
Ha en trevlig kväll!
Tjingeling

0 kommentarer: